összefoglaló

2021.03.21. 20:00

Őrült motoros és a tavaszi havazás is lázban tartotta olvasóinkat az elmúlt héten

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb és legolvasottabb történéseit!

zaol.hu

Motorost üldöztek a rendőrök Zalaegerszegen

Egészen rendkívüli, egyben ijesztő jelentenek lehettek szemtanúi a zalaegerszegiek kedden. Egy motoros őrült sebességgel menekült a motorosok elől, s olvasónk fedélzeti kamerája is rögzítette ezt. A szabályszegésnek nem is lett jó vége, hiszen egy kanyarban elesett, így a rendőrök elfogták. Teljes cikkünket itt találja.

A kanizsai kórház intenzív osztályára került a koronavírus miatt Csordás Attila

Jó volt hallani a főorvost: nagyon jó, csak így tovább! Itt kezdtem el bízni abban, hogy nem lesz baj, túlélem a koronavírus fertőzést. Írta kedden a Facebookon keresztül a Kanizsai Dorottya Kórház covid belgyógyászati osztályáról az 54 éves fityeházi Csordás Attila. A férfi történetéről itt olvashat bővebben.

Télies a március: ismét havazott Zalában

Hiába szerepel a naptárban március, a tavaszra úgy néz ki várnunk kell. Zalában az elmúlt héten több helyen is havazott. Cikkünket itt olvashatja!

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=436456594125424

Tűz a nagykanizsai kenyérgyárban

Csomagolóanyagok kaptak lángra a kenyérgyár raktárában csütörtökön. Ahogy később a Kanizsa Pékség vezérigazgatója elárulta: szerencsére a keletkező tüzet a dolgozók lélekjelenlétének és a tűzoltók szakszerű munkájának köszönhetően gyorsan sikerült megfékezni. További részletek itt.

Egy napon váltott edzőt a ZTE KK és a ZTE FC

Hétfőn két fontos sporthír is érkezett: a Zalakerámia ZTE KK megszüntette Luca Bechi vezetőedző szerződését, illetve Boér Gábor is távozott a ZTE FC-től. Bechi helyét az eddigi másodedző, Heinrich Róbert vette át, míg Boért, Waltner Róbert váltotta.

A kosarasokról ITT a focicsapat döntéséről pedig ITT olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában