sajtótájékoztató

2021.03.13. 07:00

Alternatívát kínálnak ’22-re

Meg kell állítani a vidék visszafejlődését, ami az elmúlt harminc évben felgyorsult. Egyebek mellett ezt fogalmazta meg elérendő céljaként Kiss Ferenc, aki a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeként mutatkozott be pénteken délután a párt megyeszékhelyi irodájában.

Arany Gábor

Mielőtt azonban az erről szóló, tíz fő részvételével megtartott sajtótájékoztató elkezdődött, a párt Ady utcai irodája előtt erre várakozó szimpatizánsokat és médiamunkásokat igazoltatták a rendőrjárőrök, mert a csoportosulás mérete felkeltette a figyelmüket.

Kiss Ferenc, aki az egerszegi városi önkormányzatban képviselő, egyebek mellett arról is szólt, hogy a párt programja szerint a falvak jelentős infrastrukturális fejlesztésével, munkahelyek teremtésével kell a vidék leépülését megállítani. A mezőgazdasági termékek helybeni feldolgozása, a vállalkozások létrehozása kapjon támogatást, nem pedig a kerékpárutak építése, ravatalozók, temetők felújítása, hangsúlyozta a politikus.

A jelöltet Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom országos alelnöke ajánlotta támogatásra a sajtótájékoztatón. Mint kiemelte, pártjuk alternatívát kínál azoknak, akik sem Gyurcsányt, sem Orbánt nem akarják választani 2022-ben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában