rendhagyó az idei

2021.02.12. 10:33

Tíz órakor kezdetét vette az online fánkfesztivál

Megkezdődött az idei rendhagyó, 13. Országos Farsangi Fánkfesztivál a farsangifankfesztival.hu oldalon.

Benedek Bálint

Forrás: Facebook/Balogh László

Az „E” fesztiválról Balogh László polgármester is írt nemrégiben Facebook bejegyzésében. Mint fogalmazott: a szervezők leleményességének és az internetnek hála, a koronavírus-járvány ellenére sem maradunk Országos Farsangi Fánkfesztivál nélkül.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Kedves Kanizsaiak!

A szervezők leleményességének és az internetnek hála, a koronavírus-járvány ellenére sem maradunk...

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház rendezvényét a farsangifankfesztival.hu oldalon kísérhetik figyelemmel ma és holnap. Lesznek gyerekkoncertek, kulturális előadások, pódiumbeszélgetések, sőt, még a fánkmustrára benevezett csapatokkal és a zsűrivel is megismerkedhetnek.

- Aki pedig fánkot szeretne kóstolni, nem kell csalódnia: a város több pontján vásárolhat a farsangi finomságból – folytatta. – Kattintsanak a farsangifankfesztival.hu oldalra, ahol hamarosan, 10 órakor megnyitjuk a 13. Országos Farsangi Fánkfesztivált. A honlapon minden részletet megtalálnak a programokról és a fánkvásárlással kapcsolatos információkról. Ráadásul folyamatosan kerülnek majd fel az új tartalmak, így arra biztatom a kanizsaiakat és a távolabb élőket, hogy többször is keressék fel a honlapot.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kanizsan-igy-keszitik-a-fenseges-farsangi-fankot-video-4918939/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában