az ünnepelt kiváló egészségnek örvend

2021.02.24. 15:56

Szentgyörgyvölgy legidősebb lakóját köszöntötték

Otthonában köszöntötte születésnapja alkalmából a település legidősebb lakóját, a 94 esztendős Gaál Istvánnét, Margit nénit Varga Zsuzsanna, a falu polgármestere.

Gyuricza Ferenc

Gaál Istvánnét egyik unokája, a falugondnoki feladatokat ellátó Megyesi Beáta (balról), valamint Varga Zsuzsanna polgármester köszöntötte

Fotó: Gyuricza Ferenc

A szerda délutáni eseményen jelen volt az ünnepelt egyik lánya és unokája is. Gaál Istvánné 1927. február 24-én Szentgyörgyvölgyön született. Dolgozott a helyi termelőszövetkezetben és állami gazdaságban, illetve volt tanácsi alkalmazott is. Három gyermeke született, van továbbá öt unokája és öt dédunokája.

Gaál Istvánnét egyik unokája, a falugondnoki feladatokat ellátó Megyesi Beáta (balról), valamint Varga Zsuzsanna polgármester köszöntötte Fotó: Gyuricza Ferenc

Egészsége kielégítőnek mondható, napjait sétálással tölti, s a mai napig ő látja el a helyi római katolikus templom gondnoki feladatait, de a közösségi munkákból is kiveszi részét.

Varga Zsuzsanna kérdésünkre elmondta: nemcsak Margit nénit köszöntötte személyesen, hanem a falu valamennyi 75 év feletti lakóját felkeresi születésnapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában