Koronavírus Zalában

2021.01.13. 07:00

Teleki László: A gyógyítóknak is segít, aki oltat

– Fontosnak tartom, hogy a koronavírus- járvány elleni védőoltást minél többen, minél hamarabb beadassuk magunknak – mondta Teleki László, az Anosztru Országos Egyesület és a Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

Szabó Zsófia

Teleki László, a roma önkormányzat elnöke Fotó: archív/GSZ

- Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy a járvány terjedését csak az oltással lehet megállítani – jelentette ki Teleki László, hozzátéve: mindenki maga dönt a kérdésben, de nem vitás, vállalni kell az oltást, hogy visszatérhessünk a járvány előtti életünkhöz.

- A szkeptikusok gondoljanak bele abba, hogy mennyien hoznak ma is rengeteg áldozatot azért, hogy a védőoltást biztosító vakcinát kifejlesszék, mi pedig hozzájuthassunk – folytatta Teleki László.

Teleki László, a roma önkormányzat elnöke Fotó: archív/GSZ

- Gondoljunk azokra az orvosokra, ápolókra is, akik azért küzdenek, hogy sokkal kevesebb áldozat legyen. Tartsuk tiszteletben mindannyiuk erőfeszítéseit azzal, hogy bízunk azok tudásában, akik kifejlesztették a vakcinát, hiszen az egészségügyben dolgozók munkáját azzal segíthetjük, hogy kevesebben leszünk betegek az oltást követően. Magam is várom, hogy megkaphassam a védőoltást, ami biztonságot és kiszámíthatóságot hozhat.

Teleki László hozzátette: örömmel állnak mindazok rendelkezésére, akiknek a védőoltásos regisztrációhoz segítségre van szükségük

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában