köszöntés

2021.01.02. 20:00

Elismerést kapott két rendőr az autóklubtól Lentiben

A hagyományoknak megfelelően rendőröket köszöntött az év utolsó napján a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete.

Korosa Titanilla

Díjazók és díjazottak (b–j): Varga Lajos, Kurucz Erzsébet, Balogh Katalin és Kiss Ambrus

Fotó: Korosa Titanilla

Az autóklub elismerésben részesítette a Lenti Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának két járőrvezetőjét, Balogh Katalin címzetes rendőr főtörzsőrmestert és Kurucz Erzsébet címzetes rendőr törzszászlóst. Mint elhangzott, a járőrvezetők kiemelkedő szakmai teljesítményükkel, hozzáértésükkel, valamint lelkiismeretes munkavégzésükkel érdemelték ki az elismerést. Az ajándékot Kiss Ambrus, a Magyar ­Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetének elnöke és Varga Lajos elnökségi tag adta át.

Kiss Ambrus elmondta: a rendőrök év végi köszöntése kifejezi azt az együttműködést, amit a Magyar Autóklub és a rendőrség a balesetek megelőzése érdekben tesz. Külön kiemelte az őszi–téli átállás során folytatott mintegy két hónapon át tartó Látni és látszani kampányt, mely során az autósok számára nyújtanak technikai segítséget és adnak hasznos tanácsokat a rend­őrökkel közösen.

Díjazók és díjazottak (b–j): Varga Lajos, Kurucz Erzsébet, Balogh Katalin és Kiss Ambrus
Fotó: Korosa Titanilla

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában