január 26-ig várják az észrevételeket

2021.01.20. 07:00

Az építési szabályzat módosítása várható Zalaszentgróton

A helyi építési szabályzat módosítására készül a zalaszentgróti önkormányzat, amely január 26-ig várja az azzal kapcsolatos észrevételeket.

ZH

Az önkormányzati rendelet felülvizsgálatát többek között az teszi szükségessé, hogy biztosítsák a nyitott műhelygaléria bővítési lehetőségeit az 51/138 és az 51/140 helyrajzi számú telkeken, és meg kell teremteni az összhangot a Balaton-felvidéki Nemzeti Park adatbázisa szerinti és a településrendezési terveken jelölt ökológiai hálózat között.

A Dózsa György utcában közterületi parkoló kialakítása érdekében változtatnának a szabályokon, és vizsgálni szükséges a szennyvíztelep tervezett bővítésének igényét, valamint a belterületi határvonalát, tette közzé az önkormányzat több más módosítási igény mellett a honlapján.

A tervmódosítással kapcsolatban a veszélyhelyzet ideje alatt írásos észrevételt tehetnek a lakók, a civil és gazdálkodó szervezetek, a vallási közösségek és az érdekképviseleti szervezetek 2021. január 26-ig a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatalnak címezve (8790 Zalaszentgrót, Dózsa György u. 1.), vagy a [email protected] elektronikus levélcímen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában