Koronavírus Zalában

2020.12.13. 20:00

Az ápoló hibája; baleset a zalaegerszegi körforgalomban; vírusszigor – Ezeket olvastátok a héten

Összeállításunkban az 50. hét Zala megyét érintő híreit, információit vesszük sorra.

zaol.hu

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Szó szerint belehajtott a körforgalomba egy sofőr Zalaegerszegen

Személygépkocsi hajtott be a körforgalom terelőszigetébe pénteken délután négy óra előtt nem sokkal a 74-es főúton a botfai elágazónál. A részletekért kattintson IDE.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Egy beteg életébe került az ápoló hibája Zalaegerszegen

Meghalt a beteg, mert rossz gyógyszert adott be az ápoló; az ügyben nemrég született vádirat. A részletekért kattintson IDE.

Orbán Viktor: január 11-ig érvényben maradnak az intézkedések

A miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be a hazai járványhelyzettel kapcsolatos változásokat. A részletekért kattintson IDE.

Felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját a kormány szombattól

A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A részletekért kattintson IDE.

Koronavírusos lett Keszthely polgármestere

Mindezt szombaton, közösségi oldalán jelentette be Nagy Bálint. A részletekért kattintson IDE.

Összehangolt akció Zalában és Somogyban: pszichoaktív anyaggal kereskedtek, lebuktak

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felderítőinek információi alapján, a két megye nyomozói a Somogy megyei bevetési egység és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével 2020. december 9-én és 11-én összehangolt akciót hajtottak végre. A részletekért kattintson IDE.

Korlátnak csapódott egy autó Zalaegerszeg határában

Az út menti korlátnak csapódott egy autó a 76-os főúton Zalaegerszeg határában vasárnap délután. A részletekért kattintson IDE.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Megszegte a kijárási korlátozást, ráadásul ittasan vezetett a söjtöri férfi

A Gellénházi Rendőrőrs körzeti megbízottai 2020. december 12-én 20 óra 25 perckor Sárhidán, az Arany János utcában ellenőriztek egy teherautót és annak vezetőjét. A részletekért kattintson IDE.

Impozáns! Mint a víz, olyan kék a zalaegerszegi uszoda homlokzata

Látványos szakaszához érkezett az uszoda építése, elkezdték az épület homlokzatépítési munkáit, tájékoztatott Diós András, a kivitelező ZÁÉV Zrt. projektvezető főmérnöke. A részletekért kattintson IDE.

Ferencváros-ZTE: a gólokig minden nyílt volt...

Szombaton a fővárosban vendégszerepelt a ZTE FC NB I-es labdarúgó csapat, amely a 14. fordulóban a címvédő Ferencváros vendége volt. Az egerszegiek a találkozó kétharmadáig remekül tartották magukat, veszélyeztettek is, de aztán két gyors góllal az FTC lerendezett minden vitás kérdést. A realitás eleve a hazai győzelem volt, ám a ZTE FC építhet a gólokig mutatott futballjára. A részletekért kattintson IDE.

Babati Benjamin (balról), a ZTE FC játékosa nagyon aktívan játszott, aki a képen Lasha Dvalival harcol a labdáért Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

ZTE KK: Ante Nazort felmentették, új edzőt keresnek

A Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli kosárlabda csapatánál felmentették a munkavégzés alól Ante Nazor vezetőedzőt és kezdeményezik a közös megegyezéssel történő szerződésbontást. A részletekért kattintson IDE.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában