A legszebb mosolyok

2020.12.24. 07:00

Átadtuk a Zalai Hírlap Gyermekmosoly játékának díjait

Nem múlhat el az év vége a Zalai Hírlap Gyermekmosoly játékának díjkiosztó összejövetele nélkül; egerszegi szerkesztőségünkben a minap átadtuk a nyereményeket a jelen lévő szülőknek, gyerekeknek.

ZH

A 0–3 éves korosztály nyertesei

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Habár a járvány a szerkesztőségünk életének több területére is hatással volt az elmúlt időszakban, ahhoz e rendkívüli helyzetben is ragaszkodtunk, hogy az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb játékunk díjait – természetesen a biztonsági, higiénés szabályok betartásával – átadhassuk még az év vége előtt.

A 0–3 éves korosztály nyertesei
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A kétfordulós Gyermekmosoly pályázat eredményéről olvasóink szavazatai döntöttek (a nyerteseket már korábban kihirdettük), kedden délután pedig a korcsoportonkénti díjazottak – Horváth Teodor Lentiből, Szabó Léna Rozina Salomvárról, Kurucz Dalma Zalaegerszegről, Hencsei Olivér Benjamin Zalabérről, Kósi Liza Egervárról – megkapták a Libri-könyvcsomagokat Horváth A. Attila főszerkesztőtől. Takács Tamarának pedig hamarosan eljuttatjuk az ajándékot Lentibe. Az átadón készült két csoportképpel is szeretnénk mosolygós, derűs ünnepeket kívánni kedves olvasóinknak!

A 4–7 éves korosztály díjazottjai, családtagjaikkal
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában