Idén csak az ünnepi program maradt el

2020.12.24. 10:00

Ajándék a Zalaegerszeg Barátai Egyesülettől

Többéves hagyományt folytatva, negyedik alkalommal vittek karácsonyi ajándékokat a megyeszékhelyi, Landorhegyen működő gyermekotthonba szerdán délelőtt.

Arany Gábor

Hátul Bali Zoltán, Huszti János és Tóth Tamás, elöl Zsófia, Johanna és Karolina Flóra, Zalavári Viktória szakmai vezetővel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalaegerszeg Barátai Egyesület, valamint több vállalkozás felajánlásából összegyűjtött adományokat Bali Zoltán, az egyesület elnöke, valamint a Napfény éttermet működtető cég képviseletében Huszti János adta át.

Hátul Bali Zoltán, Huszti János és Tóth Tamás, elöl Zsófia, Johanna és Karolina Flóra, Zalavári Viktória szakmai vezetővel Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

– Az ünnepi program idén elmaradt a korlátozások miatt, de az ajándékozást semmiképpen nem akartuk elmulasztani – mondta Bali Zoltán. – Szeretnénk arra is felhívni a zalaegerszegiek, lokálpatrióták, vállalkozások figyelmét, hogy az ünnep időszakán túl az év többi napján is van mód az adományozásra, a segítésre, és mi is tervezzük már a folytatást – tette hozzá.

Az átadáson Huszti János beszámolt arról is, hogy az elmúlt években többször vendégül látta a gyermekotthon lakóit. A karácsonykor szokásos, filmvetítéssel, műsorral egybekötött ünnepi vacsora az étteremben idén sajnos elmaradt, ehelyett a házhoz, az otthonba vitték ki kedden este az ünnepi étkeket.

Ígéretet tett arra is, hogy a jövő évi gyermeknap alkalmából nagyszabású programon vendégül látja az otthon lakóit az étterem melletti területen.

Az ajándékokért az intézmény vezetője, Tóth Tamás mondott köszönetet. Mint megtudtuk tőle, jelenleg négy korcsoportban 28, veszélyeztetett, családjukból kiemelt gyermekről gondoskodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában