Koronavírus Zalában

2020.11.25. 16:57

Vasárnaponként is újra nyitva lesznek a kanizsai vásárcsarnok üzletei és élelmiszerpiaca

Az ünnepi készülődés jegyében Balogh László polgármester szerdán újabb tájékoztatót adott ki.

zaol.hu

Forrás: Balogh László

Fotó: Facebook

„Tisztelt Kanizsaiak!

Az elmúlt hetek tapasztalatait is összegezve egyeztettem a vásárcsarnok nyitvatartási rendjéről az üzemeltető VIA Kanizsa Zrt. vezérigazgatójával, kiemelt figyelmet fordítva a közelgő Adventre és a vasárnapokra, amikor az ünnepekre való készülődés meghatározóvá válik mindenki életében.

Az egyeztetés eredményeként tájékoztatom városunk polgárait, hogy a Csarnok Üzletház (vásárcsarnok) élelmiszerpiaca és üzletei vasárnaponként is újra nyitva állnak a vásárlók és a látogatók előtt.

  • A Bolhapiac működése azonban továbbra is szünetel!

  • Személyes egyeztetés alapján a magán használtcikk vásár is zárva tart!

  • Az országos járványügyi intézkedésekhez igazodóan a Csarnok Üzletház parkolójában 2020. december 1. napjára tervezett országos kirakodóvásár elmarad.

  • A vendéglátó üzletekben továbbra is kizárólag az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak!

  • Kivétel, aki az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében tartózkodik ott az arra szükséges időtartam erejéig.

  • Büfékben, sütödékben, talponállókban sem lehetséges a helyben fogyasztás! E helyszíneken is kizárólag elvitelre, a megfelelő távolságtartás betartásával lehet ott tartózkodni a szükséges időtartam erejéig.
  • A maszk viselése minden esetben kötelező!

    Hangsúlyozom, hogy a kormányrendelet és a védelmi intézkedések mindenkit köteleznek, hogy a más emberekkel való szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozza, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartson.

    Balogh László

    Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere” – áll a bejegyzésben.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában