módosítások

2020.11.04. 09:00

Ülések Letenyén: meghatározták a piac üzemeltetési feltételeit

Októberben két alkalommal is ülésezett a határ menti város képviselő-testülete.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Farkas Szilárd polgármester elmondta: a soros, illetve rendkívüli üléseken a képviselő-testület elfogadta a termelői piac üzemeltetési szabályzatát, mely szerint a munkaszüneti és ünnepnapok kivételével a szerdai és szombati piacnapokon lesz a létesítmény nyitva. A városvezetés meghatározta a helyfoglalásokkal kapcsolatos díjakat is. Zárt ülésen született döntés a Zöldrekreációs fejlesztés a Mura városában című projekt megvalósításához szükséges további önrész biztosításáról a jövő évi költségvetés terhére.

A testület tagjai megalkották a szociális célú tűzifa-támogatás 2020. évi szabályairól szóló rendeletet; a kérelmek november 2-ától nyújthatók be, azokról a humán bizottság dönt novemberben.

Módosították a Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár alapító okiratát, így az intézmény dolgozói november 1-jétől már nem közalkalmazotti, hanem a Munka Törvénykönyve hatálya alá eső foglalkoztatási formában végzik feladataikat.

A városatyák módosították a Letenye II. számú felnőtt háziorvosi körzet feladatellátási szerződését is, így 2021. január 1-jétől dr. Bedő Ildikó orvos látja el a körzet betegeit, dr. Végh József üzemorvos pedig szerdánként praktizál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában