fő a gondoskodás

2020.11.26. 15:00

Kié lesz a legszebb madáretető? Pályázatot hirdettek Bázakerettyén

Madáre­tető-készítő pályázatot hirdet a Déryné Művelődési Ház, ezzel is szeretnék ösztönözni a dél-zalai település lakóit arra, hogy a közelgő téli hónapok alatt gondoskodjanak a lakókörnyezetükben élő madarakról.

Gyuricza Ferenc

Fotó:

Fotó: Shutterstock

A pályázati kiírás értelmében december 5-ig várják mindazok jelentkezését, akik saját készítésű madáretetőiket mások számára is követendő példának ajánlják. A pályázati feltételek között szerepel továbbá, hogy a madáretetőnek stabilan rögzíthetőnek vagy lábon állónak kell lennie, természetes anyagból készüljön, illetve könnyen újratölthető legyen. A pályázaton magánszemélyek és csoportok egyaránt részt vehetnek. Jelentkezni a Déryné Művelődési Ház elektronikus címére elküldött, az elkészült madáretetőt ábrázoló fotókkal, valamint rövid leírással, esetleg az elkészítés tervével lehet. A szervezők szándéka szerint a három legjobbnak ítélt madáretető készítője ajándékcsomagot kap, a madáretetőket ábrázoló fotókat pedig a művelődési ház közösségimédia-oldalán mutatják be.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában