56-os ünnepsorozat

2020.10.22. 15:53

Kitüntetett zalai polgárőrök

Zala megyei polgárőröket is kitüntettek szerdán az Országos Polgárőr Szövetség 56-os ünnepsorozatának délnyugat-dunántúli rendezvényén.

Fincza Zsuzsa

Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége a „Szent László érem” kitüntetést adományozta Szabó Márton Ferencnek, a Bazitai Polgárőr Egyesület elnökének. Az Év Polgárőre kitüntetést Zala megyében Tafota Istvánné, a rezi Községi Polgárőr Egyesület tagja, az Év Polgárőr Pedagógusa címet pedig Flaisz Gergő, a Zalaegerszegi Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ igazgatója kapta.

Az OPSZ a hatékony közterületi polgárőr szolgálatért a megyei szövetség elnökségének javaslata alapján az Alsópáhoki Polgárőr Egyesületet (elnök: Urbán Zoltán), a rendőrség és az önkormányzat támogatásával a zalaegerszegi Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesületet (elnök: Sándor Dénes György) az Év Polgárőr Egyesületének választotta. OPSZ-elnöki dicséretben és jutalomban részesült Tóth Zoltán, a Zalaszentbalázs és Pölöskefő Polgárőr Egyesület elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában