gyász

2020.10.10. 13:45

Elhunyt Ódor Imre, szepetneki plébános

Életének 77., áldozópapi szolgálatának 51. évében elhunyt Ódor Imre szepetneki plébános, címzetes esperes, tiszteletbeli kanonok. Halálhírét a letenyei Szentháromság Plébánia osztotta meg a hívekkel.

Gyuricza Ferenc

Ódor Imre

Fotó: Szombathelyi Egyházmegye - Püspöki Hivatal

Ódor Imre 1944. január 10-én született a Vas megyei Oszkón. Pappá szentelésére 1970. június 21-én került sor. ezt követően Bérbaltavárra került, ahol három évig szolgált káplánkén, majd rövid ideig ugyancsak kápláni beosztásban tevékenykedett.

Ódor Imre
Fotó: Szombathelyi Egyházmegye – Püspöki Hivatal

1973-tól hét éven keresztül volt Kerkakutas lelkésze, innen plébánosi kinevezéssel 1980-ban került Szepetnekre, a Szent Őrangyalok plébániára, ahol mindeddig szolgált. 1984-ben címzetes esperessé, 2000-ben tiszteletbeli kanonokká nevezte ki a szombathelyi egyházmegye főpásztora. Ódor Imre ez év nyarán tartotta aranymiséjét. Az elhunyt plébános temetéséről később intézkednek.

Írásainkkal emlékezünk

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-isten-utjai-kifurkeszhetetlenek-odor-imre-nemreg-tartotta-aranymisejet-4391498/

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/otven-eve-szenteltek-pappa-odor-imret-4332578/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában