fellépés

2020.09.14. 16:00

Aranyat ért a Nefelejcs Egyesület éneklése

Aranyéremmel jutalmazták a szepetneki Nefelejcs Egyesület dalkörének fellépését a Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) által rendezett kulturális találkozón, Balatonfüreden.

Szabó Zsófia

A Nefelejcs Dalkör lenyűgözte a zsűrit a balatonfüredi versenyen Fotó: ZH

Az immár nyolcadik alkalommal tartott, többnapos eseményre az ország minden tájáról érkeztek nyugdíjasklubok, szervezetek. A kapcsolat- és közösségépítés mellett a program azt a célt is szolgálja a kezdetektől, hogy a különböző, szépkorúakat tömörítő egyesületek megmutassák tudásuk, tehetségük legjavát.

Dél-Zala egyik legnagyobb múltú nyugdíjas csoportja is képviseltette magát a balatonfüredi rendezvényen. A Nefelejcs Egyesület Szepetnek a dalkörök kategóriájában mutatkozott be – tájékoztatta lapunkat Karosi Lászlóné, a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezetének elnökségi tagja.

A Nefelejcs Dalkör lenyűgözte a zsűrit a balatonfüredi versenyen Fotó: ZH

Elmondta: húsz dalos csoport között nyújtottak kimagasló teljesítményt a szepetneki hölgyek, akik népdalokat adtak elő. A háromfős szakmai zsűri arany minősítéssel jutalmazta a szepetneki dalkör előadását. A szép eredmény s egyben a felkészülés az egyesület tagjain kívül Tánczos Laura vezető, karnagy, pedagógus munkáját is dicséri, aki elhivatottsággal, magas szakmai színvonallal segíti a hölgyek munkáját – fogalmazott Karosi Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában