Csúfolódó nótákkal, férfias versekkel köszöntötték őket

2020.08.28. 12:00

Bepótolták a férfinapot Zalabesenyőben

A tavaszszal elmaradt férfinap helyett nyár végén ültette terített asztal mellé az erősebb nem képviselőit a Zalabesenyő a 2000-es években Alapítvány nyugdíjasklubja.

Fincza Zsuzsa

A Szivárvány Népdalkör kedves műsorral köszöntötte az ünnepelteket Fotók: Fincza Zsuzsa

A kedd délutáni ünnepségen a Szivárvány Népdalkör bihari szerelmes népdalcsokorral, csúfolódó nótákkal és tréfás versekkel köszöntötte az erősebb nemet képviselő klubtársait.

A Szivárvány Népdalkör kedves műsorral köszöntötte az ünnepelteket Fotók: Fincza Zsuzsa

- Sok nagyszabású rendezvényünkről, kirándulásokról, barátságépítő találkozókról kellett lemondanunk, de már annyira hiányzott a közösség, hogy úgy döntöttünk, a nyárbúcsúztatót megtartjuk, s egyúttal bepótoljuk az elmaradt férfinapot, amivel a kedves nőnapi vendéglátást szeretnénk megköszönni – fogalmazott Bérczes Tivadarné, a nyugdíjasklub vezetője.

Az ünnepség vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult. A képen (b-j) Bérczes Tivadarné, Balaicz Zoltán, Gecse Péter és Németh Miklós

A bensőséges kis helyi találkozót megtisztelte jelenlétével Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Gecse Péter alpolgármester, a településrészi önkormányzat vezetője is. A rendezvényt születésnapi ünnepséggel koronázták meg, a jelenlévők a 80. születésnapján köszöntötték Dömötör Imre klubtársukat. A napot vacsorával és baráti beszélgetéssel zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában