Az életkornak megfelelő verset mondtak

2020.06.11. 12:00

Lezárult a pacsai online szavalóverseny

Lezárult a virtuális versmondó verseny, amit a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetre tekintettel hirdetett meg az önkormányzat.

Arany Gábor

A szervező, Varga-Kulcsár Barbara kulturális referens elmondta, hogy négy kategóriában lehetett jelentkezni szabadon választott, az életkornak megfelelő verssel. Óvodások, alsó és felső tagozatos diákok, valamint 14 évnél idősebb pacsaiak jelentkezését várták. A versenyző szavalatáról videófelvételt kellett készíteni és elküldeni e-mailben az önkormányzathoz. Az előadások értékelésére háromtagú zsűrit kértek fel. A tagja Budai Sándorné könyvtáros, Zsigmond Istvánné, az iskola intézményvezető-helyettese és Simon Szilvia volt, aki korábban a szülői munkaközösség elnökeként tevékenykedett.

A végeredmény így alakult: az óvodások között 1. Balázs Dalma, 2. Tőrösi Ákos, 3. Tóth Lotti, az alsó tagozatosoknál 1. Böőr Liliána, 2. Tatár Lázár Boldizsár, 3. Horváth Hanna, a felső tagozatosoknál 1. Bogdán Ramóna, 2. Tatár Zsófia Hanga, 3. Tóth Regina.

A versenyre 26-an jelentkeztek, az első három helyezett oklevelet és könyvjutalmat kapott, és minden résztvevő emléklappal, apró ajándékkal gazdagodott. A szavalatokról, valamint a zsűrizésről készült videók a város honlapján megtekinthetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában