Sajtótájékoztató

2020.06.13. 12:00

ÉVE: túlárazott beruházások

Sajtótájékoztatót tartott pénteken dr. Fodor Csaba, az Éljen VárosuNk! Egyesület (ÉVE) önkormányzati frakciójának vezetője és helyettese, Horváth Jácint.

Horváth-Balogh Attila

Dr. Fodor Csaba azt mondta: véleményük szerint a veszélyhelyzetben a fideszes polgármester, Balogh László döntéseinek nagy része nem szolgálja a város érdekeit, több 10 millió forint megy el szükségtelen kiadásokra. De szerintük arra is volt példa, hogy szükséges kiadások nem az önkormányzati vállalkozás bevételeit gyarapították, példaként a 20 millió forintért megvásárolt, egyszer használatos szájmaszkokat említette, melyek helyett szerinte a város a korábban szociális foglalkoztatónak hívott saját fenntartású cégtől vehetett volna mosható textilmaszkokat. Közölte: a fontos ügyekben a polgármester nem egyeztet az ÉVE képviselőivel, vagy ha mégis, nem veszi figyelembe a javaslataikat.

Horváth Jácint egyebek közt arról beszélt: az elmúlt időszakban az önkormányzat pályázati projektjei rendszeresen túlárazottak, amit bírálóbizottsági vélemények is megerősítenek. HBA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában