jó lenne, ha megmaradna azt követően is

2020.04.14. 16:00

Segítsd a helyit; összefogás Zalaegerszegen

Már írtunk arról a kezdeményezésről, amely a járvány idején – és azon túl is – a helybéli szolgáltatások, termelők és vállalkozók iránti szolidaritást szorgalmazza.

ZH

Legyen helyi

Fotó: S0hutterstock

A Fivosz (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) zalai szervezete indította el a mozgalmat, amelynek a közösségi médiában saját oldalt is nyitottak „Zalaegerszeg: Segítsd a helyit!” elnevezéssel.

Legyen helyi
Fotó: S0hutterstock

A csoportba nemcsak a vállalkozók, termelők, szolgáltatók léphetnek be, hanem magán­emberek is, így a kereslet és a kínálat hamar egymásra találhat. Az oldal működtetői nem kérnek pénzt senkitől, aki a szolgáltatására és a termékére e módon szeretné felhívni a lakosság figyelmét, mivel a kölcsönös haszon ezekben a hetekben sokkal fontosabb. A szervezők elsősorban az élelmiszereket előállítókra és forgalmazókra gondoltak, de másféle szolgáltatásra is kiterjed a lehetőség.

Az otthoni tanulás miatt például megnövekedett az igény a számítógépekre, televíziókra, nyomtatókra. A Fivosz egerszegi szervezete szeretné, ha a járvány elmúltával is megőriznénk lokálpatrióta elhivatottságunkat, és helyi szolgáltatóktól vásárolnánk, akik jövedelmükkel, bevételükkel, adójukkal közös ügyeinkhez járulnak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában