Ütemszerűen haladnak

2020.04.22. 07:31

Ivóvíz hálózat fejlesztés Pózván – Balaicz Zoltán közlemény

Szerdán reggel adott ki közleményt közösségi oldalán Balaicz Zoltán, melyben beszámol a pózvai városrészi ivóvíz hálózat felújításáról.

zaol.hu

Fotó: Balaicz Zoltán/Facebook

Bár most minden időt és energiát a járványügyi védekezés köt le, közben a pályázati támogatással megvalósuló beruházások is haladnak. Zalaegerszeg pózvai városrészében több száz méter hosszúságban felbontották a az útburkolatot.

Fotó: Balaicz Zoltán/Facebook

Németh Gábor, a térség önkormányzati képviselője elmondta: az ivóvízhálózat fejlesztését végzik. A Zalaegerszeg keleti vízbázisát javító és fejlesztő, összesen mintegy 4 milliárd forint értékű beruházás része a pózvai főnyomócső-fektetés is.

A tervek szerint a 2021 nyarára megvalósuló beruházássorozatban, amely Bocföldét, Sárhidát, Alibánfát, Zalaszentivánt és Zalaszentlőrincet is érinti, többek között 14 kilométernyi új vízvezetéket építenek. A beruházás része a zalaszentiváni új, 100 köbméter tározóterű víztorony is. Most éppen a zalaszentiváni új víztározóig tartó, összesen 6,1 kilométer hosszú vezetéket fektetik le – írja Balaicz Zoltán közösségi oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában