Koronavírus Zalában

2020.04.02. 16:18

Friss óvintézkedések a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban

A járványügyi helyzetre való tekintettel további óvintézkedéseket vezettek be csütörtöktől. A cél a dolgozók és a betegek védelme, illetve a járványügyi kockázatok minimálisra csökkentése.

zaol.hu

A Hévíz város Önkormányzata Facebook oldal számolt be róla, hogy péntektől a járványügyi helyzetre való tekintettel a sétányon átvezető gyalogos forgalom átmenetileg nem lehetséges, illetve ott tartózkodni indokolt esetben, engedéllyel lehet

Az intézet két bejáratánál ellenőrző pont került kialakításra (Fedett Fürdő és Terápiás Centrum sétány kezdetéhez és az Ady utca felőli sorompós parkolóhoz) és csak azon személyek léphetnek be a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház területére, akiknél a testhőmérséklet ellenőrzés és szükség esetén Covid-19 fertőzéssel kapcsolatos checklista kitöltésre került és ezek alapján megfelel a járványügyi előírásoknak, valamint elvégezték a kötelező kézfertőtlenítést. Az elkerített területre és az Intézménybe való jogtalan belépés következményeket von maga után!

A Fedett Fürdő és Terápiás Centrum a járóbetegek számára munkanapokon hétfőtől péntekig 6:30-10:30-ig tart nyitva, ám a szakorvosi rendelések továbbra is üzemelnek, de elsősorban telefonon keresztül zajlik a konzultáció. Ha sürgős az eset személyes megkeresés történhet.

A diagnosztikus eljárások a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban hozzáférhetők, figyelembe véve a központi intézkedéseket. A járóbeteg szakellátás területén az előjegyzési rendszer folyamatosan működik (Telefonon: 8:00-13:00 között), illetve elektronikusan. (Elérhetőség: Tel.: +36 83 343 481, E-mail: [email protected]). A lelet kiadására személyesen nincs lehetőség, de az EESZT-ben háziorvos által hozzáférhető, külön kérés esetén postai úton kerül kiküldésre – írják a posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában