farsang

2020.02.24. 15:00

Fánkok és tanmesék Bagladban

A település lakóinak mintegy fele részt vett azon a farsangi rendezvényen, amelyet az elmúlt hét végén tartott a község önkormányzata. Az érdeklődőket fánkokkal várták, a jókedvről pedig az Őrség mesemondója, Némethné Baksa Eszter gondoskodott.

Gyuricza Ferenc

Némethné Baksa Eszter volt a vendég Fotó: Gyuricza Ferenc

Az egyik legkisebb zalai településnek számító Bagladon a farsangi összejövetel már hagyományos programnak számít, hiszen – mint Lóránt Beáta polgármester elmondta – immár hatodik alkalommal szervezték meg.

Némethné Baksa Eszter volt a vendég Fotó: Gyuricza Ferenc

Sütöttek fánkot a szervezők, de a résztvevők is hoztak magukkal a farsangi finomságokból, amelyek között hagyományos éppúgy előfordult, mint amerikai jellegű. A rendezvény vendége Némethné Baksa Eszter, az Őrség mesemondója volt, aki nemcsak önmagáról, a mesemondó karrierjének indulásáról beszélt, hanem vidám tanmeséket is előadott, többek között arról, hogyan kell a férfiaknak a nőkkel szemben viselkedniük, s mit ne tegyenek a nők a férfiakkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában