Tündérszépek 2020

2020.02.06. 09:00

A zalakarosi fürdőben fotózták Tótpeti Lilit

A Tündérszépek 2020 királynője, Tótpeti Lili szerdán a Zalakarosi Fürdő mendencéinél pózolt a fényképezőgép előtt. A 18 éves lány imádja, ha fotózzák, ilyenkor igyekszik a legjobb formáját mutatni.

Benedek Bálint

Sminkjét a Tündérszépek egyik zsűritagja készítette Fotó: Szakony

Fotó: Szakony Attila

Ezért a nagykanizsai szépség felkereste a Tündérszépek 2020 zsűritagját, Karda Jázmin sminkmestert, aki a fotózáshoz passzoló, főként a szemeket hangsúlyozó stúdió­sminket készített Lilinek. A szépségkirálynő kifejezetten élvezte a különféle ecsetek táncát az arcán, bár a természetesség híve, de a fotózásokon jó, ha a vonásai tónusosabban jelennek meg. Szerette volna azt is, ha egy profi szakember elmondja neki a véleményét, sőt az ifjú szépség szeretett volna elsajátítani néhány egyszerűbb praktikát is, amit a hétköznapokban alkalmazhat a sminkelésnél.

Sminkjét a Tündérszépek egyik zsűritagja készítette Fotó: Szakony

– Még soha nem fényképeztek medence mellett, de vízben sem. Szeretem a kihívásokat, igyekszem a lehető legjobb formámat megmutatni – mondta Lili. – Zalakarost egyébként is nagyon szeretem, gyermekkorom óta járok a fürdőbe.

A szépségkirálynő rajong a vízért, öt éven keresztül sportszerűen úszott, ezért gyakran felkeresi a Balatont is. A Kanizsához közeli Balatonmáriafürdőn kívül Siófok nyaranta bulikkal csábítja a baráti társaságát, Tihany pedig gyönyörűségével nyűgözi le. Lili nem kedveli a telet, főleg azért, mert nem lehet kedvenc lovával, Habcsókkal. Már alig várja, hogy készülhessen vele a díjugrató versenyekre, amelyeken a helytállás nagyon sok gyakorlást igényel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában