Megbeszélést tartottak

2019.12.19. 11:00

III. Zala Tűzoltó Kupa: Az iharosberényiek is a szervezők között

Elkezdődött a III. Zala Tűzoltó Kupa szervezése, a közelmúltban tartották meg Alsópáhokon az első hivatalos szervezői megbeszélést.

Horváth-Balogh Attila

A szervezők az első megbeszélésen Fotó: Horváth-Balogh

A találkozóra a négy rendező egyesület képviselőin kívül meghívást kaptak a versenybírók is. A három alapító egyesület, az Alsópáhok ÖTE, a Csabrendek ÖTE és a Lakhegy ÖTE mellett először szerepel rendezőként az Iharosberényi PÖTE. A kupa 4 fordulós, az egyesületek székhelyein kerül sor a kismotorfecskendő-szerelő versenyekre. A versengés szervezői körébe újonnan bekerült egyesület elnöke, Ledniczky Miklós Jánosné elmondta, hogy eddig versenyzőként vettek részt az elmúlt két évadban a kupán, első évben ifjúsági, második évben pedig női csapatukkal.

– A versenyek hangulata, sportszerűsége nagyon megtetszett a csapatainknak – mondta Ledniczky Miklós Jánosné. – Nagy megtiszteltetés számunkra a felkérés, hogy negyedik helyszínként kapcsolódjunk be a 2020-as versenysorozatba. A három másik egyesület képviselői már megnézték, kiválasztották Iharosberényben a versenyre megfelelő helyszínt; nagyon szeretnénk megfelelni a verseny szellemiségének és az elvárásoknak.

A szervezők az első megbeszélésen Fotó: Horváth-Balogh

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában