350 éves a helyi közoktatás

2019.11.22. 11:30

Évfordulóra emlékeztek Csesztregen

A Kerkai Jenő Általános Iskola minden tanulója kapott abból a hatalmas tortából, amelyet a helyi közoktatás 350. évfordulójára szervezett ünnepségre készítettek.

Gyuricza Ferenc

A diákok a jubileumi tortával

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Kopecskó János

A minap megtartott rendezvény a névadó tiszteletére tartott programok zárását is jelentette. Az ünnepségen Csiszárné Németh Szilvia intézményvezető megemlékezett a 350 éves jubileumról, és a Kerkai-hét eseményeit is értékelte.

A diákok a jubileumi tortával
Fotó: Kopecskó János / Zalai Hírlap

Itt tartották a tanulmányi versenyek eredményhirdetését is. A szövegértési versenyen a 3. osztályosok között a lenti Vörösmarty-iskola diákja, Farkas Iringó Anna érte el a legjobb eredményt, 2. helyen Rudas Medárd (Vörösmarty), míg a 3. helyen azonos pontszámmal a csesztregi Bedő Lili Bianka és a pártosfalvai két tannyelvű iskolában tanuló Kövi Leila végzett. A 4. évfolyamosok versenyén az őriszentpéteri Tornyos Jázmin érte el a legjobb eredményt, a pákai Öveges-iskolába járó Kaszás Fruzsina lett a 2., míg a 3. helyen holtversenyben Kovács Ábel Ferenc (Vörösmarty) és Tamaskó Jázmin (Bajánsenye) végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában