A megye legjobb horgásza versenysorozat

2019.10.04. 14:00

Taroltak a tótszerdahelyi „szúnyogok”

A megye legjobb horgásza versenysorozat utolsó fordulóján úszós és feeder kategóriában is a Nagykanizsai Szúnyog Horgász Egyesület versenyzői taroltak.

Szabó Zsófia

Szalai Román, Somogyi Balázs és Kovács János Krisztián

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Horváth Melinda

Az egyesület képviseletében Meződi János elmondta: hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a versenyt több kanizsai csapat, a Herman Ottó, a Zrínyi, a Szúnyog, a Kőolajipari, az Egyesült Izzó horgászegyesület a megyei horgászszövetséggel karöltve. A megmérettetést az országos versenyszabályzat alapján rendezték, amely szigorúan megszabja az alkalmazható módszereket.

Szalai Román, Somogyi Balázs és Kovács János Krisztián
Fotó: Horváth Melinda / Zalai Hírlap

– Ilyenre nem volt példa a megyében korábban. A fee­der kategóriában huszonheten neveztek, az úszósban pedig tizenhatan – mondta Meződi János, hozzátéve: több versenyző kiemelkedően teljesített.

A feeder és az úszós kategóriát egyaránt a „szúnyogos” Somogyi Balázs nyerte. Az úszósban a második Szalai Román lett, aki feederben a harmadik helyet is kiérdemelte. Utóbbi kategóriában második helyezést ért el Kovács János Krisztián, aki egy harmadik helyet is szerzett úszósban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában