A legfontosabb az alkalmasság

2019.09.14. 07:00

Lakossági fórum vendége volt Gulyás Gergely miniszter a Balaton Színházban

Lakossági fórumot tartott tegnap Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Manninger Jenő országgyűlési képviselővel és Nagy Bálint fideszes polgármesterjelölttel a Balaton Színházban.

Szabó Judit

A Fidesz-KDNP országjárása keretében tartott fórum előtti sajtótájékoztatón Nagy Bálint elmondta, azért indulnak a választásokon, hogy a keszthelyi fejlesztéseket még nagyobb lendülettel és hatékonyabban folytassák. A jövőben még nagyobb szerepet kapnak a gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő projektek, tette hozzá, s ígérte: kiemelten figyelnek a közösségekkel való együttműködésekre, a város arculatát meghatározó területekre, s a város jó hírnevét öregbítő rendezvények lebonyolítására.

Manninger Jenő, Nagy Bálint és Gulyás Gergely a fórum előtti sajtótájékoztatón Fotó: Szabó Judit

Gulyás Gergely a választók figyelmébe ajánlotta Nagy Bálintot, akiről azt mondta, hogy alpolgármesterként már ismert személyiség, majd jelezte: az önkormányzati választásokon a pártpolitika csak másodlagosan érvényesül, elsődlegesen az alkalmasság számít.

– Keszthelynek eddig is polgári vezetése volt, amely a város ügyét előbbre vitte. Komoly változások előtt áll a Balaton-part, a fejlesztés, amely meg fog valósulni, Keszthelyt visszahelyezi a legfontosabb balatoni városok közé, és az idegenforgalom szempontjából is óriási előrelépés lesz – mondta a miniszter.

Arról is beszélt, hogy Hévízen és Balatonfüreden a hivatalban lévő fideszes polgármesternek nincs ellenfele a választásokon, s abban bízik, hogy Nagy Bálinttal szemben is utoljára mernek kiállni. A következő öt év ugyanis olyan fejlődést hozhat, ha a város a lehetőségeket a kormánnyal együttműködésben kihasználja, ami után teljes egység teremthető a polgármester mögött, fogalmazott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában