Program

2019.09.18. 11:00

Hetvenkedő hatvanasok Zalaegerszegen

A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben ma délelőtt rendezik meg a Hetvenkedő hatvanasok elnevezésű bűnmegelőzési vetélkedő országos döntőjét.

HP

Tolvaj Márta köszönti a bűnmegelőzési vetélkedő résztvevőit a hangversenyteremben Fotó: Katona Tibor

Zala megyei kezdeményezésre indult el 2011-ben a Hetvenkedő hatvanasok című, a rendőrség által nyugdíjas szervezetek számára indított bűnmegelőzési vetélkedő, és országos méretűre nőtt.

Tolvaj Márta köszönti a bűnmegelőzési vetélkedő résztvevőit a
hangversenyteremben Fotó: Katona Tibor

A döntőre már tegnap megérkeztek a versenyzők az ország 19 megyéjéből és a fővárosból. A húsz, egyenként négyfős csapatot a verseny helyszínén tegnap Tolvaj Márta alpolgármester köszöntötte, s többek között elmondta, hogy a város önkormányzata fontosnak tekinti az idősbarát politikát, a szépkorúakkal való együttműködést. A versenyzőket dr. Molnár József rendőr ezredes, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője is köszöntötte, és a vetélkedő elindításának történetéről szólt. Az egybegyűlteket műsorral szórakoztatta Bot Gábor, Debrei Zsuzsanna és Hertelendy Attila színművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában