Az elmúlt öt évben a város fejlődéséért tevékenykedtek

2019.08.17. 07:00

Bemutatták a Fidesz-KDNP jelölteket Keszthelyen

A Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, Nagy Bálint bemutatta pénteken a pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Szabó Judit

Hátul középen Nagy Bálint és a képviselőjelöltek Fotó: ZH

Nagy Bálint elmondta: pártjában egyhangú döntés született, hogy őt indítják polgármesterjelöltnek az őszi önkormányzati választásokon. Ezt követően döntöttek a képviselőjelöltek személyéréről. Úgy fogalmazott: jelöltjeik az elmúlt öt évben is előmozdították a város fejlődését, aktívan részt vettek a helyi közéletben, kapcsolatokat tartottak a lakókkal, szervezetekkel.

Hátul középen Nagy Bálint és a képviselőjelöltek Fotó: ZH

A Fidesz–KDNP az első körzetben dr. Boldizsár Erzsébet gyermekorvost indítja a képviselői mandátumért. A másodikban Csótár András iskolaigazgató a jelölt, a harmadikban Raffai Róbertné, a kórház igazgatási osztályának dolgozója, a negyedikben Vozár Péterné pályázati projektmenedzser. Az ötödik körzetet, Zámor térségét eddig Nagy Bálint képviselte a testületben, most Horváth Tamás a jelölt, aki a turizmus-vendéglátás területén dolgozik, és külső bizottsági tagként tevékenykedik. A jövőben ifjúságpolitikai feladatokat bíznának rá. A hatos körzetben Dósa Zsolt iskolaigazgató indul, a hetesben pedig Nemes Klára, akit Nagy Bálint az egyik legaktívabb képviselőként említett. A nyolcas körzetben dr. Ifi Ferenc radiológus főorvost indítják a kormánypártok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában