Kedvezmények, programok augusztus 3-án és 4-én

2019.07.31. 07:00

Megyekártyával a lenti fürdőben

Kiadónk megyekártyaprogramjához kapcsolódóan megyénk kiemelt turisztikai központjaiban biztosítunk extra kedvezményt Zala, Vas, illetve Veszprém megyekártyával rendelkező előfizetőinknek.

ZH

A családok augusztusi kikapcsolódása Fotó: Korosa Titanilla

E héten szombaton és vasárnap, azaz augusztus 3-án és 4-én a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark ad otthont a megyekártyás napoknak. A szervezők kérik, a vendégek ne felejtsék otthon megyekártyájukat, hiszen enélkül nem érvényesíthetik a kedvezményt a délelőtt 9-től este 8-ig nyitva tartó létesítményben. A kedvezmény a következő kategóriákra vonatkozik: a felnőtt kombinált napijegy 18 év felett – amely magában foglalja az új élményfürdő, a fedett fürdő, a szabadtéri strandfürdő medencéi, valamint a Szent György Energiapark korlátlan használatát és az öltözőszekrényt – megyekártyával 3600 helyett 1800 forint. A gyermek és diák kombinált jegy 3 és 18 év közöttieknek 2600 helyett 1300 forint. A 3 év alattiaknak a belépés ingyenes. A gyermekkedvezmény 18 éves kor alatt, továbbá a gyermekés diákkedvezmény is fényképes igazolvány felmutatásával érvényesíthető.

A családok augusztusi kikapcsolódása Fotó: Korosa Titanilla

A lehetőség csak érvényes, matricával ellátott megyekártya felmutatása esetén vehető igénybe, más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy megyekártyával maximum öt fő léphet be a fürdőbe az akció keretében. – Fürdőnk összesen tizennégy szabadtéri, illetve fedett, köztük gyógy- és élménymedencével egész évben nyújt kikapcsolódási lehetőséget a család minden tagjának. A 8 hektáron elhelyezkedő strandon árnyékot adó fák és füves területek ölelik körbe a medencéket, gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencék és egy félig fedett hidromasszázs élménymedence is várja a látogatókat – ajánlotta a fürdő szolgáltatásait Fentős Gyöngyi marketingvezető.

– A legnagyobb szabadtéri élménymedencében vadvízáram, nyakzuhany és masszázspadok mellett 74 méteres Anakonda csúszda nyújt élményt a fürdőzőknek. A megyekártyával fél áron megvásárolható jegykínálat mellett szórakoztató programokat, strandpartit is szervez a fürdő csapata: lesz selfiebox, jeep renegade autó kiállítása, beach bar dj, ninja warrior akadálypálya, szörfszimulátor, ps chill zone, playstation autószimulátor, playstation Fifa, nyereményjáték, aquafitness, vízi vetélkedők. A megyekártyás nap kellemes szórakozást kínál, a helyszínen játékkal is várják megyekártyás előfizetőinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában