Ezúttal diszkóval zárult

2019.07.02. 08:00

Hajnalig tartott a falunap Nemesbükön

Falunapot tartottak a hétvégén Nemesbükön. Délelőtt a focipályán sport-, az óvodában pedig családi vetélkedőt rendeztek.

ZH

Voltak sorversenyek, zsákban futás, tejszínhabevő verseny és még sok vicces feladat, amit időre kellett végrehajtani. A Művelődési Ház udvarán délután színpadi műsor szórakoztatta a jelenlévőket a megnyitó után. Nagykanizsáról és Tapolcáról érkezett felnőtt tánccsoportok mutatkoztak be, majd a keszthelyi Ranolder-iskola gyermek néptánccsoportja varázsolta el a közönséget.

A Ranolder-iskola gyermek tánccsoportja is fellépett
Fotó: Czeller Judit

A falunapon egy emlékplakettet is átadtak. A Magyar Postától nyugdíjba vonult Nemes László, aki a több mint húszéves odaadó munkájáért vehette át az elismerést dr. Simotics Barnabás polgármestertől. Ezután a V-Tech együttes, Baby Gabi, Pál Csaba, valamint egy operett-társulat gondoskodott a szórakozni vágyók mulattatásáról.

Sötétedéskor látványos tűzzsonglőr-produkció ejtette ámulatba a vendégeket, ezt szemet gyönyörködtető tűzijáték követte. A szervezők ezúttal a megszokott bál helyett az 1980-as évek siófoki éjszakáinak hangulatát hozták el a nemesbüki lakosoknak, a legendás Rákász Discóval. Az életműdíjas lemezlovas hajnalig szórakoztatta utánozhatatlan műsorával a fiatalabb és idősebb táncos lábúakat. Kísérőprogramként volt légvár, szumó birkózás, körhinta, lufihajtogató bohóc, kézműves-foglalkozás, és egy kreatív fotófal is színesítette a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik