Retro és latin napok

2019.07.19. 13:00

A lenti fürdő is csatlakozott a Strandok Éjszakájához

Nemrég egy igazán látványos és izgalmas versenynek, az erős emberek világbajnokságának adott otthont a lenti termálfürdő, amely különféle programokkal várja a látogatókat a nyár további részében is.

Korosa Titanilla

A gyógytornász vezette vízi torna könnyed mozgást tesz lehetővé

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

A strand és a csúszdás élményfürdő szolgáltatásai mellett minden hét végén tematikus napot tartanak.

Szombaton retró, vasárnap pedig latinos nappal és a témához kapcsolódó programokkal készülnek, például veteránautó-kiállítással, retró zenével, illetve salsa- és hastáncbemutatóval. A hónap utolsó hétvégéjén pedig a Strandok éjszakája sorozathoz csatlakozva éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a vendégek pénteken, majd szombaton extrém nap, vasárnap pedig magyaros nap következik.

A gyógytornász vezette vízi torna könnyed mozgást tesz lehetővé
Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Augusztus első hétvégéjén Coca-Cola strandpartira hívják az érdeklődőket, majd a következőn a családok számára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.

A kedvezményekről sem feledkeztek el a termálfürdőben, a Helló Nyár – Helló Családok program keretében például a családi belépők olcsóbbak augusztus végéig. Emellett a gyerekek, diákok hétfőtől péntekig, a nyugdíjasok keddenként, a zalai lakcímmel rendelkezők pedig szerdánként szintén kedvezményesen válthatnak belépőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában