jövő vasárnap 11 kilométeres túra vár

2019.06.07. 07:00

Körbe lehet biciklizni a tesztpályát

Június 16-án, vasárnap bárki megnézheti a járműipari tesztpályát, aki csatlakozik a Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos szervezte kerékpártúrához.

Szabó Judit

Dén Dániel, Bot Jázmin, Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Horváth Zsuzsanna és Vigh László a sajtótájékoztatón Fotó: Pezzetta Umberto

Amikor legutóbb nyílt napot tartottak, sokan azt hitték, hogy a tesztvezetések során kipróbálhatják a pályát, de erre biztonsági okok miatt nem volt mód. Aki meg akarja nézni a tesztpálya elemeit, egy 11 kilométeres kerékpártúra keretében lesz rá lehetősége, mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Vigh László. A program két-három órás, 8.30 és 9 óra között várják a résztvevőket a próbapálya fogadóépületénél.

Dén Dániel, Bot Jázmin, Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Horváth Zsuzsanna
és Vigh László a sajtótájékoztatón Fotó: Pezzetta Umberto

Előzetes regisztrációra nincs szükség, de az esemény Facebook-oldalán lehet jelezni a részvételi szándékot.

A tájékoztatón Debrei Zsuzsanna színművész és férje, Bot Gábor színművész is részt vett a kislányukkal, Jázminnal. Ők is elmennek majd megnézni a pályát, amint Debrei Zsuzsanna elmondta: két éve rendszeresen kerékpároznak a családdal. Kispáli polgármestere, Horváth Zsuzsanna pedig jelezte: környékükről is biztosan sokan jönnek, Kispáli amúgy is sportos település, a múlt heti kihívás napján az országos versenyben ötödik helyezett lett a falu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában