csaknem ötszázan gyűltek össze

2019.05.30. 10:00

Esőben majálisoztak az idősek Nagykanizsán

„Hónapok óta arra várok, hogy jöjjön végre a forró nyár” – együtt énekelte a közönség szerdán Adriano Celentano örökzöld slágerét a Kodály Zoltán Énekkar tagjaival az idősek majálisán.

Horváth-Balogh Attila

Az étkeztetésért a Rákhely Árpád nyugalmazott szakoktató (középen, mellette dr. Szabados Gyula) vezette csapat felelt

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Horváth-Balogh Attila

Hozzátartozik még az igazsághoz, hogy a felállított sátor alatt, miközben odakint szakadt az eső. A szépkorúak ismét megmutatták, hogyan kell önfeledten mulatni akkor is, ha a körülmények nem éppen optimálisak. Az idősek majálisát a város önkormányzata és idősügyi tanácsa immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Csónakázó-tónál lévő zöldtáborban.

Az étkeztetésért a Rákhely Árpád nyugalmazott szakoktató (középen, mellette dr. Szabados Gyula) vezette csapat felelt Fotó: Horváth-Balogh Attila

Dr. Szabados Gyula, az önkormányzat idősügyi referense elmondta, céljuk a közösségépítés, melynek részeként főzőversenyt is hirdettek, amire öt csapat nevezett. A félezer résztvevőt Karosi Lászlóné, az idősügyi tanács elnöke és Dénes Sándor polgármester köszöntötte, majd kulturális műsor következett, többek közt a Kodály Zoltán Énekkar, a Tüttő János Nótaklub és a Honvéd Kaszinó Senior Tánccsoportja lépett fel. A Nagykanizsa legjobb szenior szakácsa címet Gyenese Endre, a Nagykanizsai Kórház Nyugdíjasklubjának főszakácsa érdemelte ki egy kitűnő halászlével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában