öregbítik az iskola hírnevét

2019.05.31. 11:30

Az oktatók és hallgatók munkáját oklevelekkel ismerték el a BGE-n

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja, dr. Gubán Miklós ünnepélyes dékáni tanácsülés keretében adott át csütörtökön elismerő okleveleket a kiemelkedő tudományos teljesítményt és versenyeredményt elért hallgatóknak, valamint a felkészítő oktatóiknak, akik a különböző országos megmérettetéseken elért eredményükkel a 2018/2019. tanév során az egyetem és a kar jó hírnevét öregbítették.

Arany Horváth Zsuzsa

A díjazott tanárok és hallgatók csoportképe

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A dékáni tanácsülés és a sajtó nyilvánossága előtt is köszöntötték dr. Csanádi Ágnes tanszékvezetőt, aki nemrég a Magyar Közgazdasági Társaság nagydíját nyerte el. Oktatói felkészítő munkájáért kapott elismerő oklevelet az egyetemi kar docense, Balázsné dr. Lendvai Marietta, dr. Tóth Zsuzsanna PhD adjunktus és dr. Szabó László PhD docens.

A díjazott tanárok és hallgatók csoportképe
Fotó: Katona Tibor

Az ez évben Pécsett rendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencia közgazdaságtudományi szekcióján, az országos Pénzügyi Esettanulmányi versenyen, a MNB BankCode versenyén és a budaörsi logisztikai versenyeken kiválóan szerepelt hallgatók közül tegnap elismerő oklevelet kapott Balázs Bence Ferenc, Boronyák Márton, Györe Bendegúz, Gyuk Barnabás, Jóna Péter, Nérel Eleonóra, Simon Dóra, Szabó Roland, Titkovics Ferenc és Tóth Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában