hagyományos férfinap

2019.04.07. 21:47

Versenyre keltek a szuperhősök a novai Gönczi Ferenc Művelődési Otthonban

Szuperhősök népesítették be a hét végén a novai Gönczi Ferenc Művelődési Otthon nagytermét, a göcseji településen ugyanis szombaton rendezték meg a hagyományos férfinapot. Ezúttal öt csapat mérte össze erejét és képességeit.

Gyuricza Ferenc

A győztes csapat egyik szuperhőse, Kovács Gábor söröshordó-emelgetés közben Fotó: Gyuricza Ferenc

A göcseji településen éves váltásban hol nőnapot, hol férfinapot tartanak. Ezúttal a teremtés koronáinak ünneplésére gyűltek össze a falubeliek, valamint a közelből s távolabbról érkező érdeklődők. Az idei program némileg szakított a hagyományossal, a községben élő hölgyek ugyanis nem a program elején, hanem a férfi csapatverseny feladatai között mutatták be az erősebb nem tiszteletére összeállított műsorszámaikat. Azért is, mert tudták, hogy a versengő férfiaknak most valóban szükségük lesz a feladatok közötti pihenőkre, ezúttal ugyanis valódi szuperhős-képességekről – egyebek mellett cipőpucolásról és söröshordó-emelgetésről – kellett számot adniuk.

A győztes csapat egyik szuperhőse, Kovács Gábor söröshordó-emelgetés közben Fotó: Gyuricza Ferenc

– Két évvel ezelőtt döntöttük el, hogy amikor ránk, lányokra, asszonyokra kerül a rendezés joga, akkor mindig valami keretmese köré szervezzük a feladatokat – mondta a műsorvezető, Szalay Cecília. – Tavaly, a Marvel-karaktereket megalkotó Stan Lee halálakor jutott eszembe, hogy az iránta való tiszteletből ezúttal a szuperhősök versenyét rendezzük meg, de azt is jelezni kívántuk, hogy számunkra mindig is a novai férfiak voltak az igazi szuperhősök. Így született meg SuperNova, ahol a mi férfiaink megmutathatják, illetve bizonyíthatják, hogy valóban csodás tulajdonságokkal bírnak – összegezte a Szalay Cecília.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában