Farsang farka

2019.03.07. 10:00

Eltemették a telet a lenti gólyalábasok

Húshagyókedden a város több nevelési, oktatási intézményében tartottak farsangi programot felvonulással, fánkkóstolóval, zenés mulatsággal, este pedig a Templom térre, illetve a művelődési központba várták a maszkásokat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Korosa Titanilla

A Garagulya előadása

Fotó: Korosa Titanilla

A szervező városi művelődési központ idén már előzetesen jelmezversenyt hirdetett, melyre négy kategóriában várták a jelentkezőket: külön az óvodásokat, az általános iskolák alsó és felső tagozatos diákjait, valamint a felnőtteket. Több mint harmincan érkeztek, elsősorban gyerekek.

A jelmezversenyre óvodások, iskolások és felnőttek is nevezhettek, közülük néhányan láthatók a képen Fotó: Korosa Titanilla

 

Volt, aki pókembernek öltözött, más királylány, dalmata, dámahölgy vagy minyon képében jelent meg. A zsűri minden kategóriában az első három maszkát díjazta.

A Garagulya előadása
Fotó: Korosa Titanilla

Az eredményhirdetés után a Templom téren a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia szórakoztatta a közönséget tréfás téltemető műsorával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában