Viszlát 2018!

2018.12.24. 13:00

A zalakarosi termáltó, a sárhelyzet és a labdarúgás érdekelt titeket júniusban

Hamarosan itt az év vége! Ahhoz, hogy méltóképp búcsúztathassuk a 2018-as évet, egy kis múltidézésre invitálunk Titeket. Hónapokra lebontva láthatjátok, hogy mely cikkeinkre voltatok a legkíváncsibbak.

zaol.hu

A januári, februári, márciusi, áprilisi és májusi cikkünket itt olvashatják. Azt ezúttal is leszögeznénk, hogy az összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 júniusában!

1. Feltárták a hiba forrását a zalakarosi termáltónál

A kiszáradt termáltóból még május elején egy óriási kráteren keresztül elszivárgott a víz. A szakemberek feltárták a hiba forrását, ám a tó újbóli feltöltésére még várni kell. A teljes cikk ITT megtekinthető.

2. ZTE FC: Nagy Tamás a vezetőedző, Sallói István a sportigazgató

Szerdán sajtótájékoztatót tartott a ZTE FC, melyen ismertették azokat a változásokat, melyektől remélik, hogy eredményesebb időszak köszönt az NB II-es labdarúgó csapatra. A teljes cikket ITT olvashatod!

3. Sárfolyam zúdult Fakospusztára

Hétfőről keddre virradó éjszaka a helyiek által eddig még soha nem látott mértékű sárlavina zúdult a településre, ami óriási mennyiségű esővel és mogyorónyi méretű jéggel érkezett. Teljes cikk ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában