Avatóünnepség

2018.11.29. 07:00

Átadták a Pszicho Rehabilitációs Parkot Pózván

Sétányokkal kötötték össze azt a rózsakertet és fűszerkertet, melyet a Zala Megyei Szent Rafael Kórház pózvai telephelyén alakított ki a pszichiátriai osztály és a munkáját támogató Forrás Egyesület.

Szabó Judit

Fotó: Katona Tibor

Fotó: Katona Tibor

Szerdán tartották az avatóünnepséget, amelyen Tolvaj Márta alpolgármester, dr. Halász Gabriella, a kórház főigazgatója, dr. Sebestyén Gábor, a pszichiátria osztályvezető főorvosa és Bíró István kertészmérnök szólalt fel. A létesítményt Takács András kórházlelkész áldotta meg.

Fotó: Katona Tibor

A Mol Zöldövezet Program és az Ökotárs Alapítvány 550 ezer forintos támogatásának, valamint a hasonló értéket képviselő felajánlásoknak és önkéntes munkának köszönhetően létrejött park a rekreációt szolgálja, de kiváló helyszín csoportfoglalkozások megtartására is. Dr. Sebestyén Gábor lapunknak elmondta: a későbbiekben egy kis faházat szeretnének elhelyezni a területen, csoportterápia céljára. Képünkön elöl dr. Halász Gabriella és Bíró István, mögöttük Tolvaj Márta és dr. Sebestyén Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában