Magyar Fürdőkultúra Napja

2018.10.09. 11:00

Megyekártyával féláron a zalakarosi fürdőbe

Féláron vásárolhatnak élményfürdő belépőt a Zalai Hírlap, a Vas Népe, a Fejér Megyei Hírlap, a Napló, a Dunántúli Napló érvényes megyekártyával rendelkező előfizetői a Magyar Fürdőkultúra Napján.

ZH

A beltéri gyermekvilág csúszdákkal és egyéb vízi játékokkal várja a családosokat Fotó: Zalakaros

Október 13-án, szombaton hatalmas kedvezményekkel várja a látogatókat a zalakarosi fürdő. A Magyar Fürdőkultúra Napját 2010-ben rendezték meg először azzal a céllal, hogy népszerűsítse a hazai fürdőket és erősítse a kulturált fürdőlátogatást.

Cziráki László vezérigazgató: féláron lehet élvezni a fürdő szolgáltatásait Fotó: Szakony A./Zalai Hírlap
A beltéri gyermekvilág csúszdákkal és egyéb vízi játékokkal várja a családosokat Fotó: Zalakaros

– Az ország egyik legnagyobb családi élményfürdője a zalakarosi, ráadásul a vendégek kedvelik is a létesítményt, ami az ő jóvoltukból és szavazataik alapján az Év fürdője választáson ezüstérmet nyert – említette Cziráki László vezérigazgató. Hozzátette: szeretnék, ha minél többen megismernék a fürdőt, illetve a létesítményben igénybe vehető szolgáltatásokat, az élményfürdő attrakcióit, a gyermekvilág vidám játékait vagy éppen a gyógyvízes medencék és kezelések jótékony hatását. Ehhez remek alkalmat kínál a megyekártyás nap október 13-án, hiszen jelentős kedvezményeket biztosítunk.

A vezérigazgató elmondta: A felnőtt egész napos komplex belépőt 4000 forint helyett 2000 forintért, a diák egész napos komplex belépőt 3200 forint helyett 1600 forintért, míg a gyermek egész napos komplex belépőt 850 forint helyett 425 forintért válthatják meg a vendégek. Persze csak azok, akik érvényes matricával ellátott Zala, Veszprém, Fejér vagy Baranya megye kártyát tudnak felmutatni. Fontos tudnivaló az is, hogy egy megyekártyával maximum 4 fő veheti igénybe a kedvezményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában