Hétfőtől járható a csomópont

2018.09.20. 08:00

Nagykanizsán a Csengery utcában visszaáll az eredeti forgalmi rend

A területi infrastrukturális fejlesztések projekt keretében befejeződik hamarosan az Ady és Zrínyi utcai csomópont kivitelezése.

Benedek Bálint

A Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. tegnapi tájékoztatása szerint a kereszteződést szeptember 24-étől (hétfő) ismét használhatják a közlekedők. Ekkortól a Csengery utcában visszaáll az eredeti forgalmi rend, vagyis a Kisfaludy utcai kereszteződésig megszűnik a kétirányú forgalom. Az Ady– Zrínyi csomóponttól a Szent Imre utcáig terjedő szakaszig és a Szemere utcában is befejeződnek a munkálatok. Ugyanakkor a csomópont átadásával egy időben innen felfelé haladva a Zrínyi utca és az Ady utca felújítása is elindul. A szakemberek az utcákban burkolatbontási és közműfeltárási, valamint ivóvízvezeték- építési műveleteket végeznek.

Ezen túl dolgoznak az egyesített rendszerű csapadék- és szennyvízcsatorna építésén, útburkolati, térépítészeti és aszfaltozási munkák zajlanak. A lezárások miatt a Szent Imre utcán felfelé járnak a buszok. A városfejlesztési cég az autósoktól és járókelőktől további türelmet kér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában