Zumba a kultúrházban

2018.08.11. 11:00

Plus size modell vezette a foglalkozást Murakeresztúron

Latin táncok, hastánc és salsa. Lendületes zumbaórát szerveztek csütörtökön helyi és környékbeli hölgyeknek a művelődési házban.

Benedek Bálint

Horváth Csenge (balról) és csapata Fotó: Kovácsné Deák Erzsébet

A „Kulturno društvo Kerestur” Közművelődési Egyesület Murakeresztúr meghívására a kanizsai, ám jelenleg Rotterdamban élő Horváth Csenge zumba instruktor mozgatta át a hölgyeket. A szervezők fontosnak tartják, hogy a mozgás szeretete, a sport része legyen az emberek életének.

– A különféle lendületes latin táncok keveréke a muzsikával együtt valósággal felpezsdíti a testet és a szellemet – mondta Csenge. – A zumba könnyen elsajátítható mozgásforma, és fitneszprogram is egyben.

Horváth Csenge (balról) és csapata Fotó: Kovácsné Deák Erzsébet

Csenge korábban versmondóként remekelt, most viszont plus size modellként igyekszik meghódítani a kifutókat. Korábban nem mozgott eleget, s dinamikus edzésformát keresve talált rá a zumbára. Elvégzett egy képzést is, azóta Hollandiában igyekszik átadni a tudását.

– A hőség ellenére szerencsére sokakat megmozgathattam – tette hozzá. – A foglalkozás olyan jól összehozta az lelkes és energikus társaságot, hogy egy hét múlva ismét találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában