Éjjelig tartó bál

2018.08.30. 10:28

Hatalmas szüreti buli Rúzsa Magdival Győrváron

Az ország legnagyobb szabadtéri vendéglátói Győrvárra települnek. A finom borok mellett több, mint hatvan féle étel várja a látogatókat.

zaol.hu

Rúzsa Magdi: Mindenhonnan zenét hallok, s ilyenkor fülig ér a szám Fotó: archív

Ha kihagytad a nagy nyári bulikat, most bepótolhatod! Izgalmas nap péntek elé nézünk szeptember 14-én, hiszen a különleges szüreti fesztiválon óriási felvonulás is lesz. Több, mint 400 ember vonul majd, lesznek akik hintóval, traktorral, de mellettük több szőlővivő lány és zenés felvezetés is színesíti a programot. Aki teheti ne hagyja ki, mivel igazi fesztiválhangulat fog uralkodni.

A felvonulás mellett több érdekes programra is sor kerül. Többek között, hatalmas vidámpark létesül a helyszínre, ahová kicsiket és nagyokat egyaránt várnak az az ország legnagyobb hintái. Próbáld ki az XXL körhintát is – de vigyázz, ha gyenge a gyomrod előtte ne fogyassz semmit!

A gasztronómia szerelmeseinek is érdemes kilátogatnia, hiszen elkészítésre kerül a szüreti szőlős pörkölt és több mint 60 fajta étel. Rengeteg borkóstolón ízlelhetjük meg a legkülönlegesebb borokat, köztük a málna bort is.

Pénteken megkezdődik a zenés mulatság DJ MM fergeteges retro bulival várja a látogatókat, utána pedig a Fáraó egész éjjel gondoskodik a jó hangulatról. Szombaton a koncerteké lesz a főszerep, fellép Magyarország első számú énekesnője Rúzsa Magdi,az Apostol együttes, Dj Dominique, valamint a Bomba bulizenekar..

Éjjel hatalmas rakéták is a magasba szállnak, hogy fergeteges tűzijátékkal nyűgözzék le a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában