a falu sportnapján adtak át

2018.07.01. 08:43

Több év alatt 11,5 millió forint ráfordítással újult meg a Zalaapáti SE öltözőépülete

Szombaton délután Családi-és sportnapra várták a település apraját-nagyját, sportos és játékos programokra, versenyekre és öregfiúk labdarúgó mérközésre.

Keszey Ágnes

Ódor Richárd szólt a munkálatokról a megújult épület előtt. Oldalt (csíkos mezben) Koplárovics Béla, öltönyben Vincze Tibor

Ezen az eseményen – melyen jelen volt az ismert focista, Koplárovics Béla is – mutatták be és adták át a Zalapáti SE megújult épületét. Vincze Tibor polgármester köszöntője után Ódor Richárd sportigazgató szólt a fejlesztésről. Az öltöző épületén húsz éve történt komolyabb felújítás, az újabb rekonstrukció az elmúlt években kezdődött meg.

Ódor Richárd szólt a munkálatokról a megújult épület előtt. Oldalt (csíkos mezben) Koplárovics Béla, öltönyben Vincze Tibor

Három év alatt megtörtént a tető teljes cseréje, tíz centiméteres hőszigetelő rendszer került a házra, elektromos fűtési rendszert alakítottak ki minden helyiségben, idén pedig nyílászárókat is kicserélték. Mindennek összköltsége 11,5 millió forint volt. Ennek 30 százalékát a sportegyesület biztosította az önkormányzat által nyújtott működési és fejlesztési támogatásból, a beruházás 70 százalékát pedig TAO-támogatásból finanszírozták. A megújult és energiatakarékosan működtethető épületet Bóka Tibor plébános áldotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában