Kannavirág Szépe

2018.07.08. 19:27

Szlovákiai magyar lány lett a legszebb Zalakaroson

A szlovákiai, de a fővárosban élő, 22 éves Keller Júlia nyert szombaton a Kannavirág Szépe választás döntőjében. A Dísz téren rendezett szépségversenyre sokan kíváncsiak voltak.

Benedek Bálint

A királynő és udvarhölgyei (balról): Varga Réka, Keller Júlia és Juhász Boglárka Fotó: Szakony Attila/ ZH

Sportos megjelenés, meggyőző mosoly és pozitív kisugárzás. A hagyományos Kannavirág Fesztivál keretében megrendezett szépségmustrán többek között erre is fi gyelt a tavalyi királynő, Bogár Szabina, Kállay-Saunders András énekes, Kárpáti Rebeka modell, Balassa Zoltán, egy divatmagazin képviselője, valamint Tatár Csaba, a Nagykanizsai Fúvószenekar vezetője alkotta zsűri.

 

A Zalakaros Turisztikai Non profi t Kft. szervezésében megrendezett verseny döntőjében kilenc hölgy vonult fel utcai ruhában, bikiniben és estélyiben. Két zalai volt köztük, a többiek Szombathelyről, Budapestről, Berettyóújfaluból ér keztek, egyikük pedig Szlovákiából adta be a nevezését. – Szerettem volna kipróbálni, milyen érzés felvonulni ennyi ember előtt a színpadon, – mondta a 21 éves sandi Hábli Fanni. – Nem voltam magabiztos típus, remélem ez megváltozik.

A királynő és udvarhölgyei (balról): Varga Réka, Keller Júlia és Juhász Boglárka Fotó: Szakony Attila/ ZH

A versenyzők ruháit biztosító divattervező, korábbi szépségkirálynő, Dudik Szonja a háttérben nem csak öltözködési tanácsokkal látta el a lányokat. Szerinte ahhoz, hogy valakiből egyáltalán jelölt lehessen, az ápolt külső mellett kiegyensúlyozottságra van szükség. Fontos ugyanakkor az alázat, a tisztelet és a szerénység, s előny a színpadi gyakorlat, a magabiztos fellépés, valamint a higgadtság. A szakértők döntése értelmében a szlovákiai, de a fővárosban élő, 22 éves Keller Júlia lett a Kannavirág Szépe. Első udvarhölgyének a beretytyóújfalui Juhász Boglárkát, míg második udvarhölgyének a szombathelyi Varga Rékát választották. – Meglepett a döntés, először lettem királynő, még felfoghatatlan – mondta Keller Júlia. – Fantasztikus élményt jelentett a verseny, még fel kell dolgoznom, de örülök, hogy ilyen jó barátnőkre találtam itt Zala megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában