A járművek G-pontja

2018.07.02. 12:05

Exkluzív Mercedes G találkozó Zalacsányban

Nagy jamboree-t szerveztek, a kiváltságosoknak. Egy zártkörű, nagyszabású rendezvénybe pillanthatnak be az olvasók, amit most hétvégén tartottak Zalacsányban.

Magyari Kinga

Egy zalaegerszegi fiatal, családapa volt annak a nagyszabású rendezvénynek az egyik főszervezője, amit most hétvégén tartottak Zalacsányban. Ezen a rendkívül ritka és különleges járműtalálkozón, közel 15 országból képviseltették magukat az autótulajdonosok.

 

Azoknak is megakad a szeme rajta, akik egyébként nem autókedvelők. Bizonyára sokan szívesen kipróbálnák, milyen is lehet egy ilyen kocsival utazni. Ez az autó ránézésre is figyelemfelkeltő, tekintélyt követelő. Jól bírja a nehezebb, saras terepet is, igazi kalandtúra egy ilyennel utazni. Akár sárban, latyakban is, így a hétvégi viszontagságos idő sem okozott gondot a résztvevőknek.

A kocsi árát tekintve felér a Ferrariéval, tehát több tízmilliós tételről beszélünk. Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen tulajdonnal rendelkeznek.

A találkozó idén is nagy sikert aratott az idelátogatók körében, amely egyúttal turisztikai esemény is, hiszen a többnapos rendezvény keretében, lehetőségük van ilyenkor egy naplementés hajóúton is részt venni a vendégeknek. A jövő évi rendezvényre már most is akadtak jelentkezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában