Még a frissítő meridiántorna kipróbálására is nyílt mód

2018.07.02. 09:00

A Zalai Nyitott Szív Egyesület családi napja kirándulással telt

Az egyesület június 27-én a nagypáli Ökocentrumban tartotta a Tiszta Forrás Egyesülettel közösen meghirdetett családi napját, melyen az egyesület tagjai, unokák és érdeklődők vettek részt.

ZH

Az előadások élénk érdeklődés mellett zajlottak Fotó: ZH

Az egészséges életmód jegyében megrendezett programról Pusztainé Sümeghy Valéria küldött beszámolót.

A családi napot dr. Nagy Klára osztályvezető főorvos, az egyesület elnöke nyitotta meg, előadásában a frontok szívbetegekre gyakorolt hatásáról adott tájékoztatást. Aktuális témával foglalkozott Csitos Józsefné is, aki a nyári fertőzésekről és az ellenük való védekezésekről beszélt. Vezetésével frissítő meridiántornán vettek rész a hallgatók a parkban. Ebéd után Monori Krisztina dietetikus tartott előadást a szívbetegek részére ajánlott ételekről-italokról, s elkészítési módjukról.

Az előadások élénk érdeklődés mellett zajlottak Fotó: ZH

Horváth Béláné tagtársunk a legfontosabb gyógynövényeket bemutató előadása után szét is osztotta azokat a résztvevők között, majd Salamon András gyógy­tornász folytatott beszélgetést az érdeklődőkkel a horkolást megszüntető garattornáról. Zárásként közösen készítettük el az uzsonnát, s jó étvággyal fogyasztottuk a „vágott zsíros” kenyeret paprikával, paradicsommal, sajttal. A jó hangulatú rendezvényen sok új információt kaptak a résztvevők az egészséges életmód gyakorlásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában