Munkát keres?

2018.06.21. 11:29

Íme a legjobb állásajánlatok Zala megyéből!

Szeretne új vizekre evezni, netán jobb fizetést akar? Mutatjuk, milyen álláslehetőségeket kínál a megye!

zaol.hu

Budapest, 2018. március 15. Illusztráció adóbevallással, adózással, számvitellel, adóügyekkel, elektronikus online adóbevallással kapcsolatos hírek illusztrálásához. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Egy húsipari cég keres Kilimánba főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkező beszerzési és készletgazdálkodási munkatársat. A cég a versenyképes fizetés mellett albérlet támogatást is ígér, ha igény van rá. Részletek ITT.

Egy zalaegerszegi forgácsoló üzembe, több pozícióra is keresnek munkatársakat. CNC gépbeállítóra, csomagolóra, gépészmérnökre és minőségellenőrre is szükségük van. A cég a megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését is várja. Részletek ITT.

Zalaegerszegre logisztikust és értékesítőt keres egy magyar cég. A munkavégzéshez elengedhetetlen a jó kommunikációs készség, a számítógép használat és a B kategóriás jogosítvány. Ha felkeltette az érdeklődésedet ITT megtudhatod a részleteket!

Ha még több állásból szemezgetnél, nézz szét oldalunkon, az ÁLLÁS fül alatt, vagy kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában