Restart Extreme

2018.05.20. 12:00

Tűzoltó TV Torony Futás másodszor Zalaegerszegen  

Második alkalommal rendezi meg Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egy négy napos sportfesztivál keretein belül, a kifejezetten csak tűzoltóknak szóló Extreme TV Torony Futást.

Kitartás szükséges a feladatok leküzdéséhez Fotó: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Még itt is lesz nehezítő körülmény Fotó: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Így ír a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a rendezvényről közleményében:

A sportoló újabb csúcsokra tör, a nem sportoló újraindíthatja életét mozgással, új modern táplálkozással. Megújult, újraindult életében megtalálhatja a sportját, vagy akár egy új sportot, testmozgást. A Restart Fesztivál erre ad lehetőséget.

Kitartás szükséges a feladatok leküzdéséhez Fotó: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén még színesebb családi programokkal ötvözve a rendezvény első napján július 5-én a zalaegerszegi tv toronyban teljesíthetik a tűzoltók versenykiírásban meghatározott feladatokat. A verseny azért extrémebb, mint a szokványos lépcsőfutó bajnokság, mivel a táv elején is feladatokat kell leküzdeniük a versenyzőknek, majd a zalai megyeszékhely tv tornyának 48 méteren található kilátószintjére kell felfutniuk a versenyzőknek. Azonban a lépcsőzés során is nehezítő körülményekkel találják szembe magukat a tűzoltók…

Várjuk a hivatásos, önkéntes, létesítményi tűzoltók jelentkezését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában